Ateneu Familiar de Sant Vicenç dels Horts -

actualitat

Categoria: Actualitat

28 abr 2021

La veu de l'Ateneu

Ara fa un any, exactament des del 14 de març de 2020, tots ensvam quedar confinats i les activitats es van paralitzar. Una pàndemia la COVID19  va caure implacablement sobre tot el mon  i va causar tot un bloqueig general.

Durant tot el 2020 i fins avui, la nostre entitat ha sofert un tancament, que ha efectat a totes les activitats culturals iel tancament del Bar a temps parcials. segons les directrius estatals, autonòmiques i locals sota la declaració d'un estat d'alarma.

Dessprès d'un any  ens atrevim a començar a reprendre activitats culturals i donar de nou, vida a l'Ateneu.

l'Ateneu no ha viscut mai una situació com aquesta ; ni el 1936, durant la guerra civil, no havia estat tancada. 

Intentarem oferir cada mes; una o dues activitats adresades als socis i a la població en general en un aforament restringit al 50% del aforament total.

                                                                                                                               La junta

L'Ateneu Familiar és una entitat cultural oberta a tothom, tant a les cultures autòctones com les de tots els vicentins vinguts d'arreu. Volem ser un punt de trobada i d'esbarjo per a tots. Per això, estem posant en marxa tot un seguit d'activitats. La nostra principal inquietud és amb la joventut. Estem oberts a rebre qualsevol suggeriment que ens pugueu aportar.

ateneu@ateneufamiliar.cat

Tel. 93 656 94 24